Wie zijn we?

STEFCA KRAANSERVICE

UW PARTNER VOOR KRANEN IN DE BENELUX

Cattaneo

 

 Luigi Cattaneo SpA opgericht in Magnago (Milan-Italië) in 1954 als een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van bouwkranen. Dit bedrijf, beheert door de familie Cattaneo, is uitgegroeid tot een sprekend voorbeeld van een bedrijf die kranen verdeeld, dankzij het voortdurend zoeken naar nieuwe geavanceerde technische oplossingen en mogelijkheden die volledig naar de wensen van de gebruikers zijn.

 

Gedurende vele jaren is Luigi Cattaneo Ltd een referentie voor  bedrijven op zoek naar betrouwbare, moderne en vernieuwende kranen.  Cattaneo bouwkranen worden dan ook geëxporteerd over heel Europa en de rest van de wereld en behoren tot de top torenkranen voor de bouwindustrie.

 

 

 

Stefca

 

Stefca Kraanservice NV werd in 1999 opgericht door Frans Aertsen en is vele jaren later uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Belgische markt van bouw- en torenkranen.

Door de gedrevenheid en ambitie van de zaakvoerder is Stefca zowel op het gebied van service en onderhoud, transport, montage en demontage als verhuur en verkoop een solide en betrouwbare partner voor de professionele aannemer.

Door de ontwikkelingen in de bouwsector scherp in de gaten te houden, is Stefca in staat te voldoen aan de noden en wensen van haar klanten.

 

 

Satenrozen 24

2550 Kontich

Belgium

info@stefca.be

T: +32 3 459 95 96

F: +32 3 459 95 97